Tüm-Bel-Sen ile Toplu Sözleşme Yenilendi

Tekirdağ Belediyesi ile memur sendikası Tüm-Bel-Sen (Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi yenilendi.
Yenilenen toplu iş sözleşmesini imzalayan Başkan Dalgıç, “Belediyemizde çalışan işçilerimizle olduğu gibi memurlarımızla da toplu iş sözleşmesi imzalıyoruz. Bugün burada memurlarımızla olan toplu iş sözleşmesini yeniledik. Memur çalışanlarımızı daha iyi şartlara kavuşturmak için üzerimize düşeni yaptık. Tüm memur çalışanlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Toplu iş sözleşmesi yenileme törenine Tüm-Bel-sen Tekirdağ Şube Başkanı Soner Ergin ve Hukuk ve Sözleşme Sekreteri İslam Atak ile şube yönetimi katıldı. Tüm-Bel-Sen yönetimi de sözleşme şartlarının iyileşmesinde göstermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı Başkan Dalgıç’a tüm memur çalışanları adına teşekkür ettiler.