Tekirdağ Yelken ihtisas Kulübü Regetta 2011 ödülleri dağıtıldı.

Tekirdağ Yelken ihtisas Kulübü tesislerinde 2010-2011 yılında başarılı olan sporculara ödülleri verildi. Tekirdağ Yelken ihtisas Kulübü yönetim kurulu velilerin katıldığı ödül töreninde Tekirdağ Trofesi ödül töreninde 2009 yılı Laser-4.7’de Batuhan Uzel, 2010’da Sedef Özkovalak, Optimis’de ise 2009 ‘da Doğukan Özkovalak, 2010’da ise Berkan Şahin kazanmıştı.
2011 yılında Laser 4.7 trofesi el değiştirdi. Buna karşılık optimist trofesi aynı kişide kaldı. 2011 yılanda Optimis trofesini Berkan Şahin kazandı. İkinciliği Emre Can, üçüncülüğü Can tenekeci, dördüncülüğü, Kaan Eren Beşinciliği Çağrı Düşünen kazandılar.
2011 yılı Tekirdağ Laser 4.7 Trofesini Doğukan Özkovalak, ikinciliği, Yasin Yılmaz, üçüncülüğü Batuhan Hazar kazandılar.
Optimist genel klasmanda birinciliği Berkan Şahin, ikinciliği Ayşenur Orhan, Optimist kızlarda birinciliği Ayşenur Orhan, Optimist Junior birincisi Kaan Eren, Çağrı Düşünen,
Laser 4.7 genel klasman 1. Yasin yılmaz, 3. Batuhan Hazar.
Regatta 2011 genel klasman, 1. Berkan Şahin, 2-Ayşenur Orhan, 3. Emre Can, 4. Kaan Eren, 5. Can Tenekeci,
Laser4.7 Genel klasman, 1. Yasin yılmaz, 2.Doğukan Özkovalak, 3.Batuhan hazar.
Ödül ve madalyaları, Yelken ve İhtisas kulübü Başkanı kasam Uzel, Yönetim kurulu Üyeleri Eren Cicioğlu, Feyzal Yarapsanlı,Tekirdağ Yelken İl Temsilcisi Birol Uzel,sporcu velilerinden, Nurten yılmaz, Zeynep Özkovalak, Tülay Hazar, tarafından verildi. Kaan Eren’in annesi Aylin Eren de, Optimist yapan bir sporcunun sahildi bekleyen annesinin neler yaşadığını anlattı. Ödül ve madalyaların verilmesinden sonra, Atatürk ve deniz slayt gösterimi yapıldı, açık büfe ikramından sonra tören sona erdi.