Dolar 27,3824
Euro 29,0085
Altın 1.630,05
BİST 8.334,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Az Bulutlu
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 23°C
Per 23°C

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN MHP YE ZİYARET

TEKİRDAĞ TİCARET VE SANAYİ ODASINDAN MHP YE ZİYARET
06 Temmuz 2012 18:01

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Başkan vekilleri Faik Uysal, Erhan Tanrıöver, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih İnce, Seyhan Nevarsa, Adnan Gündüzler ve Genel Sekreter İrfan Ekici’nin katılımlarıyla 27 Mayıs 2012 tarihinde yapılan MHP Tekirdağ İl Kongresinde yeni seçilen İl Başkanı Enes Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinde bulundular.

Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay ve ekibini karşılayan MHP İl Başkanı Enes Kaplan ve Yönetimi yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. MHP İl Başkanı aynı zamanda Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını takip ettiğini, üslup ve tavırlarının toplumun her kesimi tarafından takdir topladığını, büyükşehir olma yolunda gelişen şehrimiz için Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na çok iş düştüğünü söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Günay’da; Kurumumuzun yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili olarak Muratlı Belediye sınırları içerisinde kurulan Muratlı Islah Organize Sanayi Bölgesi, Tekirdağ Merkez ilçede kurulması planlanan Lojistik Organize Sanayi Bölgesi; yeni gündeme alınan ancak çalışmaları yapılan özel ekonomik ya da Serbest Bölgenin oluşması, yat limanının özelleştirilmesi, sahil bandının düzenlenmesi ile ilgili Tekirdağ Belediye Başkanı Sayın Adem Dalgıç’la yapılan görüşmeler ve birçok ticari konuda fikir alışverişinde bulundular. Ayrıca Başkan Günay, şehrimizde yaşanan bu gelişmelere paralel olarak Kurumumuzu da geliştirmemiz gerektiği, bu kapsamda yapılan çalışmalarda TSE-İSO-EN 9000 Kalite Yönetim Belgesi alarak hizmet birimlerimizi teknolojiye uygun hale getirilmesi ile personelimizi eğitime tabi tutarak mükellef memnuniyetini artırdık ayrıca akreditasyon çalışmalarımızı da başlatarak hizmet standartlarımızı uluslar arası seviyeye yükseltmek istiyoruz dedi.