Dolar 27,4464
Euro 28,8476
Altın 1.615,98
BİST 8.481,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 24°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
24°C
Parçalı Bulutlu
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 23°C
Cum 23°C

SULTANKÖYDE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

11 Ağustos 2012 01:48

SULTANKÖYDE FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLDÜ

Tekirdağ Marmaraereğlisi ilçesinden yüklediği sıvılaştırılmış gazı Kocaeline götüren 41 EF 403 plakalı 223/1972 numaralı Emrah D. Nin kullandığı tanker önüne aniden çıkan 3 çobana çarpmamak için aracı şarampole devirdi.

Şarampole devrilen aracın arkasında bulunan gaz yüklü tank çekiciden ayrılarak büyük bir tehlike yarattı. Kaza da büyük bir şans eseri herhangi bir sızma olmadığı güvenlik ve itfaiye ekiplerinin kaza nın olmasından hemen sonra olay yerine gelerek başarılı şekilde müdahale ettiler. Yapılan müdahalenin ardından gaz yüklü tanker kurtarıcılar vasıtasıyla hemen yoldan çıkarılarak güvenli bir şekilde yükleme yerine götürüldü. Kaza sonrası kapanan yol tankerin çıkarılmasından sonra normal seyrine devam etti. Trafik ve jandarma ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma devam ettiriliyor.