KONFERANSA YOĞUN İLGİ

Süleymanpaşa İlköğretim Okulu Müdürlüğü Rehberlik Hizmetleri Yürütme Kurulunun yapmış olduğu planlama doğrultusunda 04 Aralık 2011 Pazar günü Belediye Kültür Merkezinde saat 14.00’te en değerli varlıklarımız olan çocuklarımıza; kaliteli ve daha bilinçli bir birliktelik sunabilmek, zamanı verimli ve etkili kullanabilmek amacı ile anne – babalara ve öğretmenlere yönelik düzenlediği Uzman Psikolog Eğitim Uzmanı Sayın Özkan ŞENOL’un konuşmacı olarak katıldığı konferansa yoğun ilgi gösterildi.
Çocuklarda Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, özgüven sorunu, öfke kontrolü, Teknoloji Bağımlılığı, Ders ve okul sorunlarının işlendiği eğitim semineri yaklaşık üç saat sürdü. Tüm katılımcıların dikkatle ve sıkılmadan izlediği Sayın Özkan ŞENOL büyük beğeni kazandı. Belediye Kültür Merkezini hıncahınç dolduran velilerin memnuniyeti ile okulumuz 6.,7. Ve 8. Sınıf öğrencilerine de konferans sözü veren Sayın Özkan ŞENOL ayakta alkışlandı. Velilerin tüm sorunları konuşmacı tarafından yanıtlandı.
Konferansın bitiminde Milli Eğitim Şube Müdürü Hakan CÖMERTLER ile Okul Müdürü Halil TANRIVERDİ Sayın Özkan ŞENOL’u kutladı. Teşekkür .çiçeği sundular.