Dolar 19,1750
Euro 20,7916
Altın 1.214,64
BİST 4.812,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 19°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 15°C
Pts 15°C
Sal 8°C

KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KANALİZASYON VE YAĞMUR SUYU ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
30 Kasım 2011 17:58 | Son Güncellenme: 30 Kasım 2011 18:08

Tekirdağ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, özellikle yağışlı havalarda sıkıntı yaşanan Cumhuriyet Meydanı çevresinde kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Tekirdağ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler, Cumhuriyet Meydanı çevresinde yer alan İstanbul Caddesi, Rıhtım ve İskele Sokaklarda çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, “Bu alanlarda her yağışta sıkıntı yaşanıyor. Buralardaki kod sorunlarından dolayı binaların bodrum ve giriş katları yağmur sularından aşırı etkileniyor. Aynı zamanda kanalizasyon problemleri de yaşanıyor. Başlattığımız çalışma ile bu bölgede sorunu kalıcı olarak çözümleyeceğiz” dedi.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Şeref İkbal de, bölgede daha önce içme suyu hatlarını komple yenilediklerini dile getirerek, şuanda yapılan çalışma ile yağmur suyu ve kanalizasyon hatlarının uygun çaplardaki borularla tamamen yenilendiğini, bu bölgedeki sıkıntıları ortadan kaldırmayı hedeflediklerini ifade etti.