Dolar 19,0414
Euro 20,7666
Altın 1.211,70
BİST 5.049,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 14°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
14°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 13°C

Dalgıç Macaristan’da İncelemelerde Bulundu

Dalgıç Macaristan’da İncelemelerde Bulundu
24 Ağustos 2011 22:29

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Haldun Güler ile birlikte Macaristan’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Macar Milli Günü dolayısıyla Macaristan’ın Sarospatak Belediyesi’nin davetlisi olarak bu ülkeye gittiklerini belirten Başkan Dalgıç, “Macaristan ile ilişkilerimize sağladığımız katkılardan dolayı bizi plaket ve beratla ödüllendirdiler. Ziyaretlerimizde Macarların yanı sıra Almanya, Polonya ve Ukrayna’dan gelen bürokratlarla da görüşme fırsatı bulduk” dedi.

Özellikle arıtma tesisi konusunda önemli temaslarda bulunduklarını belirten Başkan Dalgıç, “Sarospatak’taki arıtma tesisini gezdik. Ayrıca arıtma tesisleri konusunda önemli bir yere sahip olan Organica Firması’nın yapmış olduğunu arıtma tesisinde incelemelerde bulunduk ve tesisin çalışması konusunda yetkililerden ilgi aldık. Arıtma tesisi konusundaki çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Tekirdağ’a bir arıtma tesisi kazandırmak için ulusal ve uluslararası alanda çalışmalarımızı ve incelemelerimizi sürdürüyoruz” diye konuştu.