Dolar 27,1904
Euro 28,9723
Altın 1.681,29
BİST 8.039,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 28°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
28°C
Az Bulutlu
Pts 28°C
Sal 27°C
Çar 24°C
Per 24°C

CHP: AKP MANTIĞI SADAKA KARŞILIĞI ÜYE OL-OY VER!

CHP: AKP MANTIĞI SADAKA KARŞILIĞI ÜYE OL-OY VER!
30 Temmuz 2012 15:08

AKP  MANTIĞI

SADAKA KARŞILIĞI ÜYE OL-OY VER!

AKP’nin ülke genelinde uyguladığı önce sadakaya muhtaç et, sonra oy karşılığı sadaka ver. Veya sadaka karşılığı oy ver, projesine Tekirdağ AKP teşkilatının “eğer bizdense sadaka ver” şeklinde ekleme yaptığını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz.
Bizler bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerektiğini öğrendik. Toki’ de yaşanan skandal açıkça ortaya koymaktadır ki AKP eğer alan el de kendisinin eli olmayı kabul etmezse onu yok saymaktadır.

          Gizli kalması gereken yardımları adeta şova dönüştürerek mahallelerde dağıtan AKP, bununla da yetinmemiş, insanları sınıflandırıp, hemen oracıkta kendine üye olma şartı getirip bu yardımları adeta bir ramazan sömürüsü haline getirmiştir.AKP,10-15 gün önce gelip üye kaydı yaptı ve o üyelere erzak dağıtıldı.
Peygamberimiz “komşusu açken tok yatan bizden değildir” demişken, AKP  Tekirdağ’da iki komşudan kendisine üye olanı doyururken diğerini aç bırakmaktadır.
Bu zihniyetin bir benzerini yerel seçimler öncesi “biz kazanamazsak devlet yatırımlarından mahrum kalırsınız” tehditi ile gösteren AKP, yine en büyük cevabı Tekirdağ’da yerel seçimlerde halktan almıştı. Bugün CHP’li Belediye, AKP döneminde olmadığı kadar Tekirdağ’a alt ve üst yapı yatırımı yapıyor. Bugün Tekirdağ, her geçen gün yıllardır çivi çakılmamış altyapısını yenileyerek büyüyor.
Üye sayısı ile aldığı oy oranı arasındaki farkın ters orantılı olduğu bir parti olarak AKP’nin üye sayısına bu kadar takıntılı olmasını ve bunu artırmak için RAMAZAN YARDIMLARINI kullanmasını genel merkeze “ÇALIŞIYORUZ” imajı verme kaygısı olarak görüyoruz. Bu konuda kendilerine yardımcı olup, Başbakanımıza burada, üye sayısını hangi yöntemlerle artırdıklarını biz de ileteceğiz ve Başbakanımızı ve ulusal basını bu ramazan sömürüsü konusunda haberdar edeceğiz.
AKP’nin anlayışında ve sözlüğünde “karşılıksız” kelimesi yok, hiç olmadı. Bizler bu mübarek ramazan ayını ihtiyaç sahiplerine sadece ihtiyaçları için ulaşarak geçirmek istiyoruz. Tüm bunların gizli kalması gerektiğine inanıyoruz. Şu güzel günleri siyasi çalışma ve amaçlarımıza alet ederek değil, iyilik edenlerden olmak için geçirmek istiyoruz. Yıl içinde geri kalan 11 ay siyasi çalışmalar için yeterli  bir süre.  AKP’yi de bu anlayışa davet ediyoruz.HALKIMIZI BU KONUDA UYARIYORUZ. Çünkü bizim halkımız, aldatılmaya, kandırılmaya laik değil! İnsanlara sadaka olarak balık vermek (yardım paketi) yerine, balık tutmayı öğretmeyi, işsizleri-iş sahibi yapmayı, evlerine aş götürmeyi amaçlıyoruz. Biz CHP olarak bunun peşindeyiz ve peşinde olacağız. İnsanların kutsal aylardaki güzel duygularını sömürtmeyeceğiz. Ve sömürenlere de fırsat vermeyeceğiz.

CHP İL VE İLÇE YÖNETİMLERİ