AKPORT TEKİRDAĞ LİMANINDA TAŞERON HİZMETLERİNE DEVAM KARARI ALINDI(Özel Haber)

AKPORT TEKİRDAĞ LİMANINDA TAŞERON HİZMETLERİNE DEVAM KARARI ALINDI(Özel Haber)
Tekirdağ Akport limanının özelleştirme idaresi tarafından geri alınarak TDİ devredildikten sonra limanda bulunan operasyonlarda kullanılan tüm vinç v.s makinelerin Akport işletmesine ait olduğundan yeni gelen TDİ işletmesinin Akport ile taşeron hizmetleri olarak anlaşma sağlanmıştı.
Bu anlaşma süresi bu gün 13.07.2012 Cuma saat 17:00 de tamamlandığından taşeron şirket yetkilileri ile TDİ genel müdürlüğü arasında yapılan görüşmelerde bazı sorunlar çıksa da , şu anda görüşmelerin sadece Tekirdağ Yenihaber gazetesi olarak ulaştığımız kesin bilgiler doğrultusunda TAŞERONLUK HİZMETLERİNİN devamı kararının alındığı duyuruldu.
Tekirdağ ekonomisi için çok önemli olan limanın biran evvel köklü bir çözüme kavuşturularak buradan geçimini sağlayan ailelerinde huzurlu olmaları için siyasilerinde bu konuda biraz olsun ilgili olmalarını bekliyoruz.