Dolar 47,0306
Euro 53,7099
Altın 6.131,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 28°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
28°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 30°C
Cum 31°C
Cts 30°C

Depremden Etkilenen Sanayicilerin Sorunlarını Değerlendirme Toplantısı’nın 2.’si Yapıldı

Depremden Etkilenen Sanayicilerin Sorunlarını Değerlendirme Toplantısı’nın 2.’si Yapıldı
03/03/2023 18:10

Depremden Etkilenen Sanayicilerin Sorunlarını Değerlendirme Toplantısı’nın 2’si, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

Depremden Etkilenen Sanayicilerin Sorunlarını Değerlendirme Toplantısı’nın 2’si, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı.

Toplantıda bir önceki toplantıda deprem etkilenen sanayicilere yönelik yapılacak yardımlar hakkında alınan kararlar değerlendirildi.

Toplantıya Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, Sanayi ve Teknoloji Müdürü, OSB Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan ve üyeleri katıldı.

Toplantıda deprem bölgesinde Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) tarafından yapılan incelemelere katılan OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Erdim Noyan tarafından katılımcılar bilgilendirildi.

Ardından bir önceki toplantıda alınan “Her OSB ve TSO tarafından konteyner imalatçısı araştırması ve OSB ile TSO’lar tarafından yapılabilecek konteyner bağış miktarının belirlenmesi” hususları değerlendirildi.

Sonrasında konteynerlerin üretilmesi hususu görüşüldü.

Görüş ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.