Tekirdağ 23°C
Çok Bulutlu
Tekirdağ
23°C
Çok Bulutlu
Pts
23°C
Sal
18°C
Çar
14°C
Per
15°C

Vali Aziz Yıldırım Halk Toplantıları kapsamında Çorlu ilçemiz Rumeli Mahallesi sakinleri ile buluştu.
Halk Toplantısında vatandaşların taleplerini, şikayetlerini ve dertlerini dinleyen Vali Yıldırım, belirtilen hususları not aldı. Sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.
Vatandaşlarımızın huzuru ve güvenliği öncelikli konumuz diyen Vali Yıldırım “Devletimiz tüm imkânlarıyla milletimizin her zaman yanında. Bizler bu imkânlar çerçevesinde vatandaşlarımıza destek olmaya, sorunlarına çare olmaya gayret ediyoruz” dedi.
Vali Yıldırım’a Halk Toplantısı’nda Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ahmet Çetin eşlik etti.