Dolar 46,9975
Euro 53,6802
Altın 6.171,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 28°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 28°C

KURUMSAL AKREDİTASYON SÜRECİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRME VE İYİLEŞTİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KURUMSAL AKREDİTASYON SÜRECİNE YÖNELİK DEĞERLENDİRME VE İYİLEŞTİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
27/01/2026 17:22

Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında, Üniversitemizde Kalite Komisyonu ve Kalite Komisyonu Alt Çalışma Grup Üyelerinin katılımıyla Kurumsal Akreditasyon Raporu’nun değerlendirilmesi ve bundan sonraki iyileştirmelerin planlanması amacıyla bir toplantı düzenlendi

Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN başkanlığında, Üniversitemizde Kalite Komisyonu ve Kalite Komisyonu Alt Çalışma Grup Üyelerinin katılımıyla Kurumsal Akreditasyon Raporu’nun değerlendirilmesi ve bundan sonraki iyileştirmelerin planlanması amacıyla bir toplantı düzenlendi. Gerçekleştirilen toplantıda, 2025 Kurumsal Akreditasyon Raporu’nda belirtilen gelişmeye açık yönlerin iyileştirilmesi ve güçlü yönlerin sürdürülebilirliğinin sağlanması konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Toplantıya, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN ve Prof. Dr. Murat TAŞAN ile namık kemal üniversitesi Genel Sekreteri Gökhan SAYGI da katıldı.
Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, kalite sürecinin uzun ve emek isteyen bir yolculuk olduğunu vurgulayarak bu başarının ancak ekip çalışmasıyla mümkün olabileceğini ifade etti. Akademik ve idari personelin, kalite komisyonlarının ve öğrencilerin sürece sahip çıkmasının üniversitemizin kurumsal akreditasyonu kazanmasında belirleyici rol oynadığını belirtirken, elde edilen bu başarının yalnızca bir sonuç değil, aynı zamanda sürdürülebilirliği gereken bir süreç olduğuna dikkat çekti. Bu buluşmanın esasen bir teşekkür ve birlikte olma vesilesi olduğunu dile getirerek emeği geçen herkese şükranlarını sundu.
Toplantının son kısmında, namık kemal üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI’nın dualarıyla program devam etti.
 

ETİKETLER: , , , ,