Dolar 47,0021
Euro 53,6541
Altın 6.135,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 27°C
Açık
Tekirdağ
27°C
Açık
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 28°C
Per 29°C

CANDAN BAŞKAN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI

CANDAN BAŞKAN’DAN ANNELER GÜNÜ MESAJI
09/05/2026 16:35

  Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Candan Başkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Annelerimiz; sevgileri, emekleri ve sonsuz fedakârlıklarıyla hayatımıza yön veren en kıymetli rehberlerimizdir. İlk adımımızdan itibaren bizlere merhameti, dayanışmayı ve hayata umutla bakmayı öğretirken, yaşamın her anında varlıklarıyla bizlere güç ve güven verirler. Geleceğe umutla bakabilmemizde ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmemizde annelerimizin emeği ve özverisi çok büyüktür.”

“KADIN GÜÇLÜYSE TOPLUM GÜÇLÜDÜR”

“Bir anne ve hekim olarak kadınların, annelerin ve çocukların yaşamına dokunan her hizmetin ne kadar kıymetli olduğunu çok iyi biliyorum. Çünkü; kadın güçlüyse toplum güçlüdür. Tekirdağ’da hiçbir annenin kendini yalnız hissetmediği bir kent oluşturmak için çalışıyoruz.”

“SABRIYLA YOL GÖSTEREN FEDÂKAR ANNELERİMİZ”

“Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kreşlerimizle çocuklarımızın güvenle büyümesini sağlarken, TEK Atölyelerimizle kadınların üretime ve sosyal yaşama katılımını destekliyoruz. Kadınların yüzünün güldüğü, çocukların umutla büyüdüğü bir Tekirdağ’ı hep birlikte inşa etmeye devam edeceğiz.Sevgisiyle büyüten, sabrıyla yol gösteren ve fedakârlığıyla yaşamımızı güzelleştiren tüm annelerimizin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.”