Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 28°C
Paz 29°C
Pts 28°C
Sal 28°C

VATANDAŞLARIMIZI UCUZ VE KALİTELİ ETLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ

VATANDAŞLARIMIZI UCUZ VE KALİTELİ ETLE BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYORUZ
17/02/2026 16:33

Çerkezköy Belediyesi Halk Et’i ziyaret eden Belediye Başkan Vahap Akay, Halk Et şubelerinde 1 yılda yaklaşık 130 bin kilogram et satışının gerçekleştirildiğini kaydetti.

Çerkezköy Belediyesi Halk Et’i ziyaret eden Belediye Başkan Vahap Akay, Halk Et şubelerinde 1 yılda yaklaşık 130 bin kilogram et satışının gerçekleştirildiğini kaydetti.  

Halk Et projesinin Çerkezköy’de yaklaşık 1 yıl önce hayata geçirildiğini anımsatan Belediye Başkan Vahap Akay, “Herkese hayırlı günler. Şu anda kent merkezimizdeki Halk Et şubemizin önündeyiz. Yaklaşık bir seneyi tamamladık. Geçen yıl yine Ramazan ayı arifesinde Halk Et şubelerimizin açılışını gerçekleştirmiştik. 1 yıldır hizmetteyiz. Bu 1 yıllık süre içerisinde yaklaşık 130 bin kilogram et satışı gerçekleşti. Bu da Kızılpınar ve Çerkezköy şubelerimizde yaklaşık 700 kilogram et satışı yaptığımız anlamına geliyor” dedi.

“Hedefimiz ihtiyacını yeterince karşılamayan vatandaşlarımıza kaliteli eti en uygun fiyata ve en sağlıklı şekilde ulaştırmak” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Vahap Akay, “Geride bıraktığımız 1 yıllık süre içinde vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız. Halk Et projesini hayata geçirdiğimiz günden beri her gün şubelerimizin önünde uzun kuyruklarla karşı karşıyayız. Elimizden geldiğince daha çok vatandaşımıza ulaşmak, daha çok insanımızı bu hizmetten faydalandırmak istiyoruz. Umut ediyorum Ramazan ayında da bu yoğunluğu Halk Et’te yaşayacağız. Ucuz, sağlıklı, kaliteli hizmeti Çerkezköy’de evimizde sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.