Dolar 49,1797
Euro 55,1725
Altın 6.532,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 21°C
Cum 24°C

Başkan Volkan Nallar Göle Dönen Okul Yolu İçin Harekete Geçti

Başkan Volkan Nallar Göle Dönen Okul Yolu İçin Harekete Geçti
14/02/2026 15:34

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, sorumluluk alanında olmamasına rağmen veliler ve öğrencilerin çağrısına duyarsız kalmadı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, sorumluluk alanında olmamasına rağmen veliler ve öğrencilerin çağrısına duyarsız kalmadı.
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ait Bilim ve Sanat Merkezi ile Rehberlik Araştırma Merkezi’ne giden yolun yağışlı havalarda göle dönmesi, öğrencileri ve velileri zor durumda bırakıyordu. Çamur ve su birikintileri nedeniyle öğrencilerin her gün ayaklarının ıslandığı, özellikle küçük yaştaki ve özel eğitim alan çocukların sağlık ve güvenlik açısından risk altında olduğu ifade ediliyordu.
Yaşanan sorunun kamuoyuna yansımasının ardından Volkan Nallar, konu kendi sorumluluk alanında olmamasına rağmen veliler ve öğrencilerin çağrısına duyarsız kalmadı. Birlik ve dayanışma anlayışıyla sergilenen bu yaklaşım, mahallede takdirle karşılandı.
Veliler ve öğrenciler, gösterilen duyarlılık nedeniyle Volkan Nallar’a teşekkür ederken, okul yolunun kalıcı şekilde düzenlenerek çocukların güvenli ve sağlıklı koşullarda eğitimlerine ulaşabilmesini talep etti.
ETİKETLER: , , , ,