Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 28°C
Paz 29°C
Pts 28°C
Sal 28°C

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne Doç. Dr. Ergül Halisçelik atandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne Doç. Dr. Ergül Halisçelik atandı
02/02/2026 21:21

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Ergül Halisçelik atandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine Doç. Dr. Ergül Halisçelik atandı. Bir süredir görevi vekâleten yürüten Arzu Çebi’nin ardından Halisçelik, resmen görevine başladı.

Daha önce Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapan Halisçelik, kamu yönetimi ve mali disiplin alanındaki tecrübesiyle biliniyor.

1973 yılında Adana’da doğan Doç. Dr. Ergül Halisçelik, Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat (İngilizce) Bölümü’nü birincilikle tamamladı. Meslek hayatında Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda 20 yılı aşkın süre Hazine Başkontrolörü olarak görev yapan Halisçelik, kamu maliyesi ve idari denetim alanlarında çeşitli çalışmalarda bulundu.

Geçmişte Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevini de üstlenen Halisçelik, evli ve iki çocuk babasıdır.

Halisçelik’in, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde kurumsal yapının güçlendirilmesi, mali disiplinin artırılması ve hizmetlerin daha etkin yürütülmesi yönünde çalışmalara katkı sunması bekleniyor.