Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 28°C
Paz 29°C
Pts 28°C
Sal 28°C

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı
23/01/2026 11:56

İl Koordinasyon Kurulu 2025 Yılı 4. Dönem Toplantısı, Vali Recep Soytürk başkanlığında Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu’nda yapıldı.

İl Koordinasyon Kurulu 2025 Yılı 4. Dönem Toplantısı, Vali Recep Soytürk başkanlığında Tekirdağ Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Soytürk; “Bu dönemki toplantımızda yatırımcı kuruluşlarımızın faaliyetlerinin hem üç aylık bir değerlendirmesi yapılacak olup, dönem içinde kuruluşlarımızın karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunların çözümleri ile birlikte koordinasyonu gerektiren hususlar görüşülecektir. İlimizde toplam 345 proje bulunmaktadır. Bu projelerden bir kısmı tamamlanmış, bir kısmı ihale aşamasında, bir kısmı da devam etmektedir. Sektörel olarak ise ilimiz projeleri; eğitim 94, tarım 93, ulaştırma-haberleşme 40, sağlık 23, enerji 23, madencilik 5, konut 1, imalat 1  ve diğer kamu hizmetleri ise 65 adettir. Toplantımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.  Vali Soytürk’ün konuşmasının ardından bölge müdürlükleri yatırımların son durumları hakkında sunum yaptı. Talep ve önerilerin sunulmasının ardından toplantı sona erdi. Toplantıya Vali Soytürk’ün yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Vali Yardımcısı Mustafa Çek, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Komutanı V. Kamil Kıspet, kurum müdürleri, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Derya Varol katıldı.