Dolar 48,1332
Euro 56,1921
Altın 7.145,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 30°C
Açık
Tekirdağ
30°C
Açık
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 28°C

BÜYÜKŞEHİR’DEN ANNE ÇOCUK ETKİNLİĞİ’NE KÜLTÜREL DOKUNUŞ

BÜYÜKŞEHİR’DEN ANNE ÇOCUK ETKİNLİĞİ’NE KÜLTÜREL DOKUNUŞ
23/01/2026 18:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Çorlu’da kültür ve turizmi buluşturan bir gezi rotası oluşturdu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yarıyıl tatiline giren öğrenciler için Çorlu’da kültür ve turizmi buluşturan bir gezi rotası oluşturdu. Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda, Turizm ve Tanıtım Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklar ve anneleri keyifli bir gün geçirdi.

Anne-Çocuk Etkinliği kapsamında Kapaklı ilçesinden gelen anne ve çocuklar, Çorlu’daki müzeleri birlikte gezdiler. Etkinlik, çocukların yaşadıkları şehirde bulunan müzeleri tanımalarını sağlamak, kültürel farkındalıklarını artırmak ve müze gezme alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlendi.

Program kapsamında Çorlu Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeli Müzesi, Atatürk Evi ve Ters Ev ziyaret edildi. Çocuklar, kültürel değerleri yakından tanıma fırsatı bulurken aynı zamanda eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşadılar.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çocukların kültürel gelişimini destekleyen ve ailelerin birlikte vakit geçirmesine imkân tanıyan etkinliklerini yarıyıl tatili boyunca sürdürmeye devam edecek.