Dolar 48,1346
Euro 56,2214
Altın 7.158,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 27°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
27°C
Parçalı Bulutlu
Cum 27°C
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 28°C

Tekirdağ Diş Hekimleri Odası’ndan 22 Kasım Dişhekimliği Günü Etkinlikleri

Tekirdağ Diş Hekimleri Odası’ndan 22 Kasım Dişhekimliği Günü Etkinlikleri
22/11/2025 17:31

Tekirdağ Diş Hekimleri Odası Başkanı Erkan Yarapsan, 22 Kasım Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili açıklamada bulundu.

Tekirdağ Diş Hekimleri Odası Başkanı Erkan Yarapsan, 22 Kasım Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili açıklamada bulundu. Yarapsan, bu yıl 117’ncisi kutlanan anlamlı gün için ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni düzenlediklerini belirtti.

Törenin ardından meslektaşlarıyla bir araya geldiklerini söyleyen Yarapsan, “Geleneksel hale gelen kahvaltımızda meslek sorunlarımızı ele aldık ve çözüm önerilerimizi değerlendirdik.” dedi.

Toplumda ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalık oluşturmak için geçen yıl başlatılan uygulamayı bu yıl da sürdürdüklerini ifade eden Yarapsan, belediyelere ait LED ekranlarda ve eczanelerin kayan dijital panolarında bilgilendirici görsellerin yayınlandığını kaydetti.

Başkan Yarapsan, “Hepimizin 22 Kasım Dişhekimliği Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası kutlu olsun.” diyerek mesajını tamamladı.