Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 28°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 28°C

CHP Tekirdağ’da Ortak Aday Belli Oldu: İl Başkanlığı İçin Cenk Boduç Üzerinde Uzlaşı Sağlandı

CHP Tekirdağ’da Ortak Aday Belli Oldu: İl Başkanlığı İçin Cenk Boduç Üzerinde Uzlaşı Sağlandı
15/10/2025 00:13

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Süleymanpaşa İlçe Başkanı Gökçe Bayol, ilçe başkanlarının bir araya gelerek gerçekleştirdiği toplantının ardından önemli bir açıklamada bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Süleymanpaşa İlçe Başkanı Gökçe Bayol, ilçe başkanlarının bir araya gelerek gerçekleştirdiği toplantının ardından önemli bir açıklamada bulundu.

Bayol yaptığı açıklamada, “Bugün bir araya gelen tüm ilçe başkanlarımız ile yapılan değerlendirmede fikir birliği sağlanmış, partimizin geleceği ve birliği adına tek yürek olunmuştur. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tekirdağ’da daha da güçleneceği, birlik ve beraberlik içinde iktidara yürüyeceği inancıyla; il başkanlığı için ortak adayımız Cenk Boduç olarak belirlenmiştir.” ifadelerini kullandı.

CHP ilçe başkanlarının ortak kararıyla belirlenen Cenk Boduç’un adaylığı, partililer arasında birlik ve dayanışmanın bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Bayol, açıklamasını “Birlikte daha güçlü, birlikte iktidara!” sözleriyle tamamladı.