Dolar 46,9975
Euro 53,6802
Altın 6.171,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 25°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
25°C
Parçalı Bulutlu
Cts 28°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 28°C

REKTÖRÜ, ‘ZİRAAT ÇİFTLİK’TE İNCELEMELERDE BULUNDU

REKTÖRÜ, ‘ZİRAAT ÇİFTLİK’TE İNCELEMELERDE BULUNDU
20/08/2025 23:51

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Köseilyas Mahallesindeki “Ziraat Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği’nde incelemelerde bulundu

Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Köseilyas Mahallesindeki “Ziraat Fakültesi Eğitim, Araştırma ve Uygulama Çiftliği’nde incelemelerde bulundu.
Rektör Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Ziraat Fakültesi Çiftlikten Sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEVECİ, Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Elman BAHAR, Çiftlik Müdürü Sinan KESEPARA, Bölüm Araştırma Görevlileri ve Stajyerler ile birlikte çiftlikte incelemelerde bulunarak bilgi aldı.
Rektör ŞAHİN, “Köklü Ziraat Fakültemizin uygulamalı eğitim ve araştırma tesisi olan çiftliğimiz, stratejik bir alan olan gıdadaki geleceğimizi bilim yoluyla güvence altına almak için çalışmalarını sürdürmektedir. Tarım ve hayvancılığa sağladığımız bu hizmet, ülke ve bölge kalkınmasındaki öncü rolümüzü yansıtmaktadır. Bu faaliyetler, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak Gıda Biyoteknolojisi alanında ‘Uzmanlaşan Üniversite’ olduğumuzun kanıtıdır” dedi.
 

ETİKETLER: , , , ,